Hvem er STS?

STS er stiftet i 2006, under navnet ”Super Total Service ApS”, med specialisering indenfor rengøring, og hurtig fleksibel levering af service.

STS er siden da til at vi i dag gennemsnitligt beskæftiger 40 personer, og udfører en bred vifte af professionelle serviceydelser indenfor fagområder der spænder fra rengøring, til byggeplads service, til ejendomsservice, til maler, murer og tømrerarbejde indenfor både istandsættelse, og ny byggeri.

I 2018 skiftede vi brand identitet, og overgik fra at bruge ”Super Total Service ApS” til det nye kortere ”STS ApS”.

Vores værdier

Nøgleordet i vores ydelser, er service, hvilket vi tilstræber at yde det optimale indenfor, da vi er i stand til at rykke ud med kort varsel og er kendt for vores store fleksibilitet, høje serviceniveau og det gode tilhørsforhold.

  • Ærlighed:

STS bliver drevet på korrekt, ansvarlig og lovlig vis.

  • Pålidelighed:

STS overholder aftaler, og sætter høje standarder, hvad angår kvalitet, etik og miljø.

  • Respekt:

STS værdsætter mangfoldighed og behandler andre med respekt. Vores medarbejdere spænder over adskillige etniciteter, religioner, politiske anskuelser og orienteringer.

Servicenormen

STS er medlem af SBA – Servicebranchens Arbejdsgiverforening – som er en del af Dansk Industri.

STS overholder Servicenormen, som er en lang række etiske og praktiske krav som skal honoreres for at vi som virksomhed bliver godkendt. Blandt andet kræves det, at alle medarbejdere løbende bliver uddannet og bliver behandlet med respekt og efter loven og at vi har ordnede forhold og kontrol med diverse attester fra Erhvervsstyrelsen, forsikringer m.m.